#90: Onde Google, ukas lommelykt, koronadrama, ny sketsj 😷

💎 Har Google glemt det gamle slagordet deres, og endelig bare rent ut blitt onde? Jørgen har noen argumenter! Ole Petter, selvutnevnt "den onde djevelens advokat", har ikke så mange motargumenter. 💎 Hva skjer egentlig når du faktisk får påvist korona? Jørgen forklarer. Og Ole Petter begynner å lure på hvorfor han ikke har hørt noe fra Smittestopp-appen sin. 💎 Hvordan klarer Jørgen å våkne uten å vekke resten av familien som ligger i senga hans? Og hva slags lommelykt har Ole Petter kjøpt seg siden sist? Vi anbefaler ting og tang. 💎 Hvorfor skriker fænsen etter flere sketsjer? Og hva har Ole Petter å by på? Vi kjører på med mer BankID-humor. 💎 Hva er det rareste som skjedde på kode24-klubben den siste uka? Jørgen rapporterer.

💎 Har Google glemt det gamle slagordet deres, og endelig bare rent ut blitt onde? Jørgen har noen argumenter! Ole Petter, selvutnevnt "den onde djevelens advokat", har ikke så mange motargumenter.
💎 Hva skjer egentlig når du faktisk får påvist korona? Jørgen forklarer. Og Ole Petter begynner å lure på hvorfor han ikke har hørt noe fra Smittestopp-appen sin.
💎 Hvordan klarer Jørgen å våkne uten å vekke resten av familien som ligger i senga hans? Og hva slags lommelykt har Ole Petter kjøpt seg siden sist? Vi anbefaler ting og tang.
💎 Hvorfor skriker fænsen etter flere sketsjer? Og hva har Ole Petter å by på? Vi kjører på med mer BankID-humor.
💎 Hva er det rareste som skjedde på kode24-klubben den siste uka? Jørgen rapporterer.

★ Support this podcast on Patreon ★

Join our newsletter

Got it. You're on the list!
kode24.no - nettavisa for utviklere © kode24 / Scandinavia Online / Aller Media